Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μεταγραφικά νέα και σενάρια vol.1

1. Ο Σειμπούτιτς αποτελεί παρελθόν από τη Μπιλμπάο, και αναμένεται να τον ακολουθήσουν οι Τζερόμ Μουαζό και Νταμίρ Μάρκοτα, αφού ο Φώτης Κατσικάρης θέλει να αλλάξει πολλά στην ομάδα. Δεδομένη είναι και η επιθυμία του να κρατήσει τον Αξέλ Ερβέλ.

2. Η Μακάμπι Τελ Αβιβ, βολιδοσκοπεί της προθέσεις του Κόστα Πέροβιτς της Βαλένθια, για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Στην Βαλένθια έχει πολύ υψηλές αποδοχές (1 εκατομμύριο ευρώ) σε σύγκριση με αυτά που έχει προσφέρει (8,4 πόντους και 4,8 ριμπάουντ μ.ο.), και είναι δεδομένη η επιθυμία των "νυχτερίδων" να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

3. Όπως όλα δείχνουν ο Λούκα Μπογκντάνοβιτς θα επιστρέψει στην Παρτιζάν ύστερα από δύο σεζόν στην Μπανταλόνα όπου είχε 9,3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

4. Τον Ουϊλι Ντίν θέλει να ξαναντύσει στα πράσινα της η Ζαλγκίρις. Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ αγωνιζόταν στη Βουλγαρία με την Ακαντέμικ και είχε 18π. και 4ασ μέσο όρο. Την είδηση περί ενδιαφέροντος της Ζαλγκίρις για τον Αμερικανό επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Παούλιους Μοτιεγιούνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου