Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Έκανε το sweep o Oλυμπιακός


  Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 89-77 ενάντια στο Μαρούσι κάνοντας παράλληλα και το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών, σε μια σειρά που αναμενόταν δυσκολότερη από ότι τελικά ήταν.
  Το παιχνίδι ήταν σχετικά εύκολο για την ομάδα του Πειραιά, που από νωρίς έχτισε μια σημαντική διαφορά των είκοσι πόντων και την κράτησε μέχρι τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου που το Μαρούσι κατάφερε να μειώσει τη διαφορά. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Πάτρικ Μπέβερλι με 15 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν και άλλοι τέσσερις παίκτες.
  Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναθηναικό στους τελικούς που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάμψει το εμπόδιο του Πανελληνίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4, Πεν 7, Τσίλντρες 14, Βούισιτς 6, Παπανικολάου, Μπουρούσης 8, Μπέβερλι 15, Κλέιζα 12, Μαυροκεφαλίδης 13, Τεόντοσιτς, Σλούκας, Σχορτσανίτης 10
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γ. Μπαρτζώκας): Κουμπούρας 6, Κις 9, Λούκας 16, Πελεκάνος 11, Μπατής 2, Χόμαν 6, Νάτζφεϊ 4, Μαυροειδής 14, Καλάθης 3, Κένταλ, Καϊμακόγλου 4, Αριγκμπάμπου 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου