Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Δύσκολη επικράτηση για τον Παναθηναικό



  Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα (75-65) κατάφερε ο Παναθηναϊκός να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Πανελληνίου.
  Η ομάδα του Ηλία Ζούρου παρουσιάστηκε πιο μαχητική από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα οι 'πράσινοι' να μην μπορούν να χτίσουν μια διαφορά με αποτέλεσμα το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς. Αυτό συνέβαινε μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου όταν ο Παναθηναικός μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να χτίσει μια διαφορά άνω των 7 πόντων.
  Πλέον ο Παναθηναικός μετά το sweep απέναντι στον Πανελλήνιο καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1, με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Κορυφαίοι για την ομάδα των νικητών ήταν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Μάικ Μπατίστ με 14 πόντους.
Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Σπανούλης 4, Περπέρογλου 10, Μπατίστ 14, Φώτσης 5, Νίκολας 9, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης, Πεκόβιτς 11, Καλάθης 3, Γιασικεβίτσιους 14, Σερμαντίνι 2.

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος 2, Παπαμακάριος 6, Χαραλαμπίδης 7, Καλαϊτζής 4, Σμιθ 9, Πέτρουλας 4, Μπλάκνεϊ 7, Ντέιβις 6, Βουγιούκας 14, Κολώκας 5, Τσακαρέλης 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου