Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

5ος καλύτερος φόργουορντ της ACB ο Βασιλειάδης!

  Αυτή την μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Βασιλειάδη επιφύλασσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθει στην Ισπανία και συμμετείχαν το κοινό, οι προπονητές και οι αρχηγοί των 18 ομάδων της λίγκας, καθώς και δημοσιογράφοι.
  Αρχικά δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού, όπου ο Βασιλειάδης ήταν δεύτερος MVP του ισπανικού πρωταθλήματος πίσω από τον Ρίκι Ρούμπιο, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας που αποτελούνταν από τους Ρούμπιο, Ναβάρο, Βάσκεθ και Λόρμπεκ (όλοι μέλη της Μπαρτσελόνα).
  Όταν βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα, αναδείχθηκε 5ος καλύτερος φόργουορντ πίσω από τους Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σουάρεθ (Εστουντιάντες), Μάικλ (Μπαρτσελόνα) και Μαρτίνεθ (Βαλένθια).
  Και πώς να μην έπαιρνε αυτή την διάκριση ο Έλληνας "μπόμπερ", όταν στην κανονική περίοδο ήταν: 8ος στη γενική αξιολόγηση με 15,6 βαθμούς, 5ος σκόρερ με 16π. μ.ό., 6ος στα κλεψίματα με 1,48 ανά αγώνα, 2ος σε εύστοχα τρίποντα με 69 (2,48 ανά αγώνα),7ος στην ευστοχία ελευθέρων βολών με ποσοστό 90,36% και 4ος σε μ.ό. χρόνου συμμετοχής και 30΄27".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου